For deg som elsker akvariefisk

0 kr0.00

Juwel Akvarium Primo 70 Svart 61x31x44cm 70L

kr1,799.00 Inkl MVA

Juwel Akvarium Primo 70 Svart 61x31x44cm 70L er akvarier på høyeste tekniske nivå. Moderne LED-belysning og effektiv filtreringsrunde i Primo-konseptet perfekt. Sikkerhets rammen sørger for spesielt sikker posisjonering og lar deg sette opp akvariet ditt enkelt, uten behov for spesielle støtter. Dyktig utførelse, materialer av høy kvalitet og perfekt koordinert teknologi sikrer maksimal kvalitet og sikkerhet. Dette garanterer levetiden til Primo 70 LED.

Velg fraktalternativ: MyPack Home store terrarium/akvarium: kr375.00

Varenummer: TRO107.0170 Kategorier: ,
Juwel

Beskrivelse

Juwel Primo 70 er et godt startersett på 70 liter. Settet inkluderer LED-lys, varmekolbe og pumpe.
Svart utførelse. 61x31x44cm

Novolux LED / Maksimal belysning Dekselet til Primo 70 LED er utstyrt med NovoLux 60 LED-lys og er spesielt energieffektivt med 8 watt. For å øke tilfredsstillelsen av dine individuelle behov, kan opptil tre NovoLux LED-belysning plasseres i dekselet ved å oppgradere.

Den spesielle utformingen av Promo-dekselet betyr at kondens føres tilbake i akvariet når det er lukket. En integrert flat kan brukes til å mate fisken og er kompatibel med den automatiske Juwel-materen. Av hensyn til din sikkerhet har Primo-belysningsdekselet blitt testet av TÜV GS.

Filter System Primo 70 LED er utstyrt med et høyytelse Bioflow One-filter. Dette innvendige filteret kombinerer effektivitet med sikkerhet og danner midtpunktet til Primo 70 LED. Det fungerer på prinsippet om at “Vannet skal bli i akvariet!” og representerer derfor den sikreste måten å filtrere et akvarium på. Bioflow One er utstyrt med høyt ytende filtermedier og en rask, kraftig og effektiv Eccoflow 300 sirkulasjonspumpe med bare 4,4 Watt.

Automatisk varmeapparat Juwel AquaHeat 50 watt justerbar varmeapparat sørger for riktig temperatur i Primo 70 LED. Varmeapparatet forblir usynlig i akvariet ettersom det er integrert i filterhuset. Det justerbare varmeapparatet er også TÜV / GS-sertifisert.

Med et matchende underskap kan akvariet ditt stå trygt på fast underlag. De to lager også det perfekte paret fra et visuelt synspunkt, ettersom underskapet er tilgjengelig i samme farge som akvariet. Lett å montere med sjenerøs lagringsplass for fiskemat, og de lar heller ikke noe være ønsket fra et praktisk synspunkt. Faktisk er det bare å nyte det vakre stiltilbehøret ditt hver dag

Brand

Juwel

Juwel

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Juwel Akvarium Primo 70 Svart 61x31x44cm 70L”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *