For deg som elsker akvariefisk

0 kr0.00

Handlevogn

Ingen produkter i handlekurven.
Butikk

Tetra Aquasafe

kr99.00kr1,399.00 Inkl MVA

Tetra Aquasafe

Tetra AquaSafe gjør vann fra springen trygt for fisk og beskytter fisk og planter pålitelig mot skadelige stoffer i vannet.

Den optimaliserte vitamin B-blandingen reduserer nå stress som fisk opplever under vannforandringer enda mer effektivt og skaper derfor grunnlaget for et sunt liv i et akvarium.

  • Gjør vann trygt for fisk
  • Tar vare på fisk
  • Et “must” med Tetra safestart når du setter opp et akvarium
  • Ved alle vannskifter
  • For både Marine akvarium og Ferskvannsakvarium
EAN: N/A Varenummer: I/A Kategorier: , , Stikkord: , ,
Tetra

Beskrivelse

Tetra Aquasafe

Tetra aqua safe forvandler straks aggressivt springvann til godt akvarievann for fiskene. Skadelige stoffer i ledningsvannet blir nøytralisert. Den nye Bioextract-formlen med naturlige biopolymerer fremmer utviklingen av de viktige filterbakteriene for sunt og klart vann.

Tungmetaller som bl.a. kobber, bly og sink blir bundet og uskadeliggjort. Fiskenes gjeller og slimhud blir beskyttet av følbare, beskyttende kolloider. Tilfør 5 ml. aquasafe pr. 10 liter vann ved delvannsbytter, oppstart av akvariet og fisketransport.

Tilleggsinformasjon

Størrelse

100ml, 250ml, 500ml, 5liter

Brand

Tetra

Tetra, verdensledende innen akvaristikk og fiskefor siden 1951. Akvariefagfolk siden 1951 De fleste kjenner dette anerkjente selskapet, som har drevet innovativ forskning innen akvaristikk siden 1950-tallet og stadig utvikler nye produkter. Tetra tilbyr komplette akvariesett i ulike størrelser og matchende stilig designede underskap. Starter Line-serien er spesielt rettet mot nybegynnere. Tetra tilbyr også nødvendig akvarieteknologi i høy kvalitet – luftpumper, filtre, varmeovner og mye mer – selvfølgelig også nødvendig tilbehør som slanger og filtermedier og vanntester. Tetra har også en linje med fiskemat som er preget av de beste råvarene og rett og slett smaker godt for fisken i akvariet. Akvariepynt er også tilgjengelig fra Tetra. De høykvalitets Tetra-pleieproduktene for sunt vann, sunne akvarieplanter og sunn fisk har bevist seg innenfor hobbyen i lang tid.
Tetra

Hei, Har dere sikkerhetsdatablad (MSDS) for dette produktet

Var ikke mulig å finne for aquasafe, men er nok ikke store forskjellen på den og aquasafe for gullfisk: https://www.whatsinproducts.com/brands/show_msds/1/7983

Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

+ = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

Customer Reviews

Based on 5 reviews
80%
(4)
20%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
T
Tore Swan

Bruk dette når du tapper vann rett fra springen. Det fungerer.

A
Anonym
Strålende kvalitet

Utrolig flotte produkter og mega kvalitet

L
Lillian Storehjelm Filhm

Tetra Aquasafe

T
Tomasz Rompczyk
Thomas

Etter jeg startet å bruke vannkvaliteten kommer opp

R
Roar Emil. Henriksen.
Bra.

Fungerer.