Er du eller din klubb vår partner?

Vi har ulike samarbeidsmodeller. Den enkleste, knappen til venstre, er at du eller din akvarieklubb annonserer for oss på deres nettsider og får provisjon av salget.
Den andre modellen er at vi vederlagsfritt driver klubbens nettsider med nettbutikk fra oss, og hvor klubben månedlig får provisjon av salget fra nettsiden.

Annonsør

Det er enkelt å annonsere for våre produkter. Registrer deg eller din klubb hos vår partner og få tilgang på bannere eller koder for å sette inn på klubbens sider eller dine hjemmesider. Vår partner sørger for utbetaling av provisjon og salgsrapporter.

Lyst til å skrive for Akvaristikk.no?

Brenner du for akvariehobbyen?, er du over middels interessert i akvaristikk? Akvaristikk.no ønsker å fremme akvariehobbyen, gi inspirasjon, faglige innspill, erfaringer og historier. Skriver du på norsk og dette er noe for deg skal du sende oss en forespørsel om å bli gjesteskribent.

Akvarieklubb

Er du medlem av en akvarieklubb som trenger nye hjemmesider, eller som ønsker å sette bort den tekniske driften av sine klubbsider? Vi gir dere gratis drift av våre standardsider, hvor klubbens kan tildele medlemmer skrive og/eller redigeringstilgang. Klubbsidene vil ha nettbutikk med våre varer, og vi utbetaler månedlig provisjon til klubben på alt kjøp via sidene. Sidene vi setter opp er transparente med full oversikt over omsetning.

Min handlekurv
Favorittvarer

Om oss

 

akvaristikk.no drives av Taram AS
Organisasjonsnummer NO 991 783 466 mva

Besøksadresse:
Haakon VII gate 12
7041 Trondheim

Telefon:
Tlf. 98297121 (nettbutikk)

E-post:
[email protected]

Åpningstider hent i butikk:

Mandag–fredag: 10:00–20:00
Lørdag: 10:00–18:00
Sender hele landet

Følg oss på Facebook
Facebook Pagelike Widget