For deg som elsker akvariefisk

0 kr0.00

Handlevogn

Ingen produkter i handlekurven.
Butikk

JBL Magnesium/Calcium test

kr439.00 Inkl MVA

JBL Magnesium/Calcium test

Sunne akvarier med forhold nær naturen De riktige vannverdiene er avhengig av fiskebestanden, og alger og koraller i akvariet. Selv om vannet ser klart ut, kan det være forurenset. Med dårlige verdier kan sykdommer eller alger dukke opp i akvariet.

For å opprettholde et sunt akvarium med forhold nær naturen er det viktig å sjekke og tilpasse vannverdiene regelmessig.  Sammen med kalsium skaper magnesium den generelle hardheten. Magnesium er, som kalium, et makroelement, som er nødvendig for en sunn og kraftig vekst av koraller. For lave kalsium- og magnesiumnivåer påvirker korallveksten og forhindrer at vakre kalkrøde alger vokser.

EAN: N/A Varenummer: TRO146.1110 Kategorier: ,
JBL

Brand

JBL

JBL startet i 1960 med en liten spesialistdyrebutikk i Ludwigshafen, som Joachim Böhme, utdannet kjemiker, billeekspert og akvarieentusiast fra Dresden, åpnet, og gjorde dermed hobbyen til et yrke. Da sykdommer for prydfisk ble et problem i disse tidlige dager, utviklet han et middel kalt Punktol mot "hvitflekksykdommen", som kalles "Ichtyo" blant akvarister. For å bringe dette middelet ut på markedet, trengte han et merkenavn, som han skapte fra sine egne initialer JB, og "L" på stedet hans på den tiden, Ludwigshafen. Etter lanseringen av JBL-merket utviklet JBL-selskapet - basert i Neuhofen/Pfalz siden 1984 - seg raskt til å bli en av de største komplette leverandørene for akvarie-, terrarium- og hagedammensprodukter i Tyskland. 180 ansatte jobber på bedriftstomta på ca 2,5 ha. I dag forsyner JBL 60 land over hele verden med et produktspekter på over 1000 produkter og over 300 reservedeler. Og i dag, under ledelse av Roland Böhme, sønnen til selskapets grunnlegger, legges det fortsatt spesiell vekt på forskning.
JBL

No FAQ Found

Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

+ = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)