JBL Pro Scan Recharge

kr349.00 Inkl MVA

JBL Pro Scan Recharge

Vannanalyse og diagnose via smarttelefon: enkel og sikker kontroll av vannverdiene i ferskvannsakvarier. For måling av generell hardhet, karbonathardhet, pH-verdi, nitritt, nitrat, klor og CO2-beregning.

EAN: 4014162254214 Varenummer: tro146.1222 Kategorier: , , Stikkord:
JBL

Beskrivelse

De riktige vannverdiene er avhengig av fiskebestanden og plantene i akvariet. Selv om vannet ser klart ut, kan det være forurenset. Med dårlige verdier kan sykdommer eller alger dukke opp i akvariet. For å opprettholde et sunt akvarium med forhold nær naturen er det viktig å sjekke og tilpasse vannverdiene regelmessig.

Vannanalyse ved hjelp av smarttelefonen din – den nye generasjonen

Rask diagnose, presise resultater og anbefalte løsninger
Lagrer måleverdier
Viser måleevaluering
Ny utvikling – nye funksjoner og bruksområder

Rask diagnose – presise resultater
Last ned JBL-appen gratis, følg appens instruksjoner, senk teststrimmelen i akvarievannet, plasser teststrimmelen på JBL-fargekartet for analyse, skann fargekart, verdier vil bli bestemt, individuelle løsningsanbefalinger og tips vil overføres.

Merk: Teststrimlene er kun egnet for én måling hver. En gjentatt skanning av stripen fører til forskjellige verdier, siden stripen fortsetter å reagere på ubestemt tid.

Under analysen “akvarieferskvann” “og” vann “vil dagens CO2-innhold i vannet bli beregnet som en ekstra bonus. Avhengig av analyseresultatene i seksjonene “Aquarium Freshwater” og “Garden Pond” vil individuelle anbefalinger og hint overføres til hvilke JBL-produkter som vil bidra til å sette de ideelle / optimale vannverdiene.

Brand

JBL

JBL startet i 1960 med en liten spesialistdyrebutikk i Ludwigshafen, som Joachim Böhme, utdannet kjemiker, billeekspert og akvarieentusiast fra Dresden, åpnet, og gjorde dermed hobbyen til et yrke. Da sykdommer for prydfisk ble et problem i disse tidlige dager, utviklet han et middel kalt Punktol mot "hvitflekksykdommen", som kalles "Ichtyo" blant akvarister. For å bringe dette middelet ut på markedet, trengte han et merkenavn, som han skapte fra sine egne initialer JB, og "L" på stedet hans på den tiden, Ludwigshafen. Etter lanseringen av JBL-merket utviklet JBL-selskapet - basert i Neuhofen/Pfalz siden 1984 - seg raskt til å bli en av de største komplette leverandørene for akvarie-, terrarium- og hagedammensprodukter i Tyskland. 180 ansatte jobber på bedriftstomta på ca 2,5 ha. I dag forsyner JBL 60 land over hele verden med et produktspekter på over 1000 produkter og over 300 reservedeler. Og i dag, under ledelse av Roland Böhme, sønnen til selskapets grunnlegger, legges det fortsatt spesiell vekt på forskning.
JBL

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  No FAQ Found

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

  Customer Reviews

  Be the first to write a review
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)