For deg som elsker akvariefisk

0 kr0.00

Handlevogn

Ingen produkter i handlekurven.

Butikk

Algeskrape JBL Aqua-T Handy vinklet

kr299.00 Inkl MVA

Algeskrape JBL Aqua-T Handy vinklet

Vinklet algeskrape med blad i rustfritt stål

Uanstrengt fjerning av gjenstridige avleiringer på akvarieruten: 15° vinklet glassruterens med blad i rustfritt stål
Enkel håndtering takket være 30 cm langt solid grep: bladbredde: 7 cm, også egnet for buede frontruter
Trygg: beskyttelseshette mot skader når den ikke er i bruk. Ingen skade på akvariets silisiumforsegling
Reserveblader tilgjengelig separat
Pakkeinnhold: vinklet rengjøringsmiddel for glass, Aqua-T Handy Angle, størrelse: 30 x 8 cm

Code EAN: 4014162615220 Varenummer: tro133.0346 Kategorier: , , , ,
JBL

Beskrivelse

Algeskrape JBL Aqua-T Handy vinklet

Vedlikehold og rengjøring
Mat og planterester og stoffskifteprodukter forurenser akvarievannet. Ved å rengjøre tanken og tilbehøret og ved å utføre regelmessige delvise vannskift, vil akvarieskapningene dine forbli glade og du får mer ut av akvariet.

Uanstrengt fjerning av vedvarende avleiringer
JBL glassruterens Aqua-T Handy vinkel gjør det enkelt å fjerne gjenstridige alger fra akvarierutene. Silikonforseglingen til akvariet forblir uskadd takket være den lille avstanden mellom bladet og grepet på støvsugeren. Aqua-T er egnet for ferskvann og marine akvarier. Beskyttelseshetten forhindrer skader når den ikke er i bruk.

JBL Aqua-T Praktisk vinkel
Det lange håndtaket med en vinkel på 15° gjør rengjøringen enkel. Reserveblad er tilgjengelig separat.

Hva er verdt å huske på når du rengjør rutene dine? Akvarieglassrutene er, i motsetning til plastrutene (akryl/plexiglass), hardere enn stål. Dette betyr at de ikke kan ripes opp med blader eller metallputer. Men grusen og sanden i akvariet er hardere og kan forårsake riper hvis det kommer mellom renseren og glasset. Så vær forsiktig når du kommer nær bakken med glassrensen.
Silikonsømmene i akvariet ditt er også i fare. Unngå å skade silikonsømmene med ruterengjøringsblader. Bruk en pleiehanske (JBL PROSCAPE CLEANING GLOVE) for rengjøring av disse sensitive områdene.

Brukes i alle typer akvarium, uavhenging av fiskeart og våre kunder har bl.a Pansersteinbit, Arowana, Axolotl, Barbels, Bettas, Blowfish, Steinbit, Ciklider (Sør-Amerika), Klodefrosker, Kloreker, Koraller, Kreps, Krepsdyr, Danioner, Diskos, Dvergkreps, Dvergreker, Blomsterhorn, Gjellemarker, Gullfisk, Gouramier, Guppy, Ungfisk, Killifish, Livebearers, Loaches, Blåskjell, Newts, Panchaxes, Regnbuefisk, Reedfish, Snegler, Spiny ål, Tetra, Tropiske sumpskildpadder, Tropiske skilpadder, Veiltails, blodpapegøye-siklider, turtle

Tilleggsinformasjon

Vekt 0074 kg
Dimensjoner 30 × 8 cm

Brand

JBL

JBL startet i 1960 med en liten spesialistdyrebutikk i Ludwigshafen, som Joachim Böhme, utdannet kjemiker, billeekspert og akvarieentusiast fra Dresden, åpnet, og gjorde dermed hobbyen til et yrke. Da sykdommer for prydfisk ble et problem i disse tidlige dager, utviklet han et middel kalt Punktol mot "hvitflekksykdommen", som kalles "Ichtyo" blant akvarister. For å bringe dette middelet ut på markedet, trengte han et merkenavn, som han skapte fra sine egne initialer JB, og "L" på stedet hans på den tiden, Ludwigshafen. Etter lanseringen av JBL-merket utviklet JBL-selskapet - basert i Neuhofen/Pfalz siden 1984 - seg raskt til å bli en av de største komplette leverandørene for akvarie-, terrarium- og hagedammensprodukter i Tyskland. 180 ansatte jobber på bedriftstomta på ca 2,5 ha. I dag forsyner JBL 60 land over hele verden med et produktspekter på over 1000 produkter og over 300 reservedeler. Og i dag, under ledelse av Roland Böhme, sønnen til selskapets grunnlegger, legges det fortsatt spesiell vekt på forskning.
JBL

No FAQ Found

Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

+ = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)