JBL Aqua In-Out 8M

kr1,499.00 Inkl MVA

JBL Aqua In-Out 8M,

slamsuger akvarium sand, med denne her kan du glemme å bære bøtter frem og tilbake.

Leveres med 8 meter lang slange, adapter til kranen hjemme, samt en slamsuger for å “støvsuge” grus og sand.

Denne sørger for å tømme og fylle akvariet for vann under slamsuging, eller rett og slett mens man sitter i godstolen og ser på akvariet. Alt du trenger å gjøre for å endre retningen av vannretningen, er å vri på en bryter som er montert på selve adapteren, og hevert prinsippet vil sørge for resten.

EAN: 4014162614216 Varenummer: Tro133.0023 Kategorier: , , Stikkord: , , , ,
JBL

Beskrivelse

JBL Aqua In-Out 8M

Superenkelt vannbytte i akvariet! Aqua In-Out kobles til en vannkran, 7,5 m slange følger med Aqua In-Out, du kan enkelt fylle akvariet, tømme og rense akvariegrusen. Bruk JBL Aqua In-Out sugehevert for enkel rengjøring av akvariet uten vannsøl.

Brand

JBL

JBL startet i 1960 med en liten spesialistdyrebutikk i Ludwigshafen, som Joachim Böhme, utdannet kjemiker, billeekspert og akvarieentusiast fra Dresden, åpnet, og gjorde dermed hobbyen til et yrke. Da sykdommer for prydfisk ble et problem i disse tidlige dager, utviklet han et middel kalt Punktol mot "hvitflekksykdommen", som kalles "Ichtyo" blant akvarister. For å bringe dette middelet ut på markedet, trengte han et merkenavn, som han skapte fra sine egne initialer JB, og "L" på stedet hans på den tiden, Ludwigshafen. Etter lanseringen av JBL-merket utviklet JBL-selskapet - basert i Neuhofen/Pfalz siden 1984 - seg raskt til å bli en av de største komplette leverandørene for akvarie-, terrarium- og hagedammensprodukter i Tyskland. 180 ansatte jobber på bedriftstomta på ca 2,5 ha. I dag forsyner JBL 60 land over hele verden med et produktspekter på over 1000 produkter og over 300 reservedeler. Og i dag, under ledelse av Roland Böhme, sønnen til selskapets grunnlegger, legges det fortsatt spesiell vekt på forskning.
JBL

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  Vi fant ingen spørsmål, du må gjerne send inn hva du lurer på.

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

  Customer Reviews

  Based on 13 reviews
  77%
  (10)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  23%
  (3)
  0%
  (0)
  F
  Frode Langset
  Smart løsning.

  En slange fra ei kran til akvariet kan jo alle lage, men denne gåre andre veien også. Jeg har skjøtet på utvidelsen slik at jeg når fra stua til vaskerommet. Når jeg slår på krana vil vannet renne gjennom munnstykket og ned i vasken og samtidig skape en undertrykk i slangen (venturieffekt) slik at vann suges fra akvariet og til vasken i vaskerommet. Siden enden av munnstykket har lavere høyde over gulvet enn vannflata i akvariet vil man kunne stenge av krana når slangen er fylt og man har en vanlig hevert. Hvis vasken er så høyt oppe at enden av munnstykket ikke når langt nok ned vil man ikke kunne bruke den som hevert, men må la vannet fortsette å renne i krana så lenge man ønsker å tappe vann fra akvariet. Hvor stor høydeforskjell den klarer å fortsette å suge har jeg dog ikke testet. Den fungerer i hvert fall veldig bra her hvor krana og overflata i akvariet er omtrent på samme høyde, men der enden av munnstykket da stikker nesten en halvmeter lenger ned slik at jeg kan slå av krana når heverten er i gang og la det renne til jeg hare tappet ut så mye som jeg skal. Ved fylling av akvariet blir det jo rent kaldtvann, så da må jeg fylle sakte, men det er jo bare å la det pile inn i akvariet til det er fult. Man trenger jo ikke å se på at vannet renner, og man trenger ikke å løpe langs slangen med vannet heller. Bøttebæringenes dager er over!

  E
  Elisabeth Samuelsen

  Bra

  S
  Stian Salvik
  Jbl in out

  Denne er helt fantastisk men bruker mye vann

  L
  Lene Pettersen
  Helt genial

  Beste innkjøpet vi har hatt i akvarieverden. Gjør vannbytte til en drøm når man har store kar.

  M
  Mari-Ann Vang
  Hevert.

  Fantastisk å fylle akvariet uten å søle en dråpe. Ikke fått testet tømmefunksjonen enda.