For deg som elsker akvariefisk

0 kr0.00

Handlevogn

Ingen produkter i handlekurven.

Butikk

eSHa Exit anti hvitprikk

kr119.00 Inkl MVA

eSHa Exit anti hvitprikk

Exit anti hvitprikk mot alle prikk sykdommer, helbreder fløyelssyken. Virker raskt. Kan brukes for følsomme tropiske fisker. Behandler 1000 l. I kombinasjon med eSHa 2000 gis et bredt, effektivt redskap for å helbrede de fleste sykdommer.

  • 20ml for 1000 liter
EAN: N/A Varenummer: Dog944031 Kategorier: , , Stikkord: ,
eSHa

Beskrivelse

eSHa Exit anti hvitprikk

EXIT er svært effektivt i behandling av hvitflekksykdom. Den inneholder ikke kobber og er trygg å bruke sammen med reker, snegler og flassfri fisk. Hvit flekk kan gjenkjennes av hvite flekker på kroppen og finnene og/eller fisken som gnir seg og klør mot (harde) gjenstander. eSHa EXIT skiller seg fra andre produkter ved også å behandle ‘fløyels’ sykdom (Oodinium), samt ‘Ich’ parasitter (Ichthyophthirius).

Dosering med dråpeflaske

Dag 1: 20 dråper/100 l
Dag 2: 10 dråper/100 l
Dag 3: 10 dråper/100 l
20 dråper = 1 ml

bruksområder

Ved angrep av patogener, som viser seg som mer eller mindre fine hvite (Ichthyophthirius) og gulaktige (Oodinium) prikker på finnene og kroppen.
EXIT har en direkte effekt på parasittene i og på huden og finnene samt på patogenets frie svermere.
Siden EXIT kan og bør brukes sammen med eSHA 2000 mot mer enn 18 symptomer på sykdom i alle former, er EXIT og eSHa 2000 kraftige verktøy for å behandle din prydfisk.

Ikke filtrer over aktivt kull eller med UVC-vannklarere under behandlingen. Behandlingen kan fortsette i noen dager til i vanskelige tilfeller.

Aktive farmasøytiske ingredienser

1 ml oppløsning inneholder 3,98 mg metyltioniniumklorid, 6,3 mg etakridin laktat, 0,31 mg malakittgrønt oksalat, 0,79 mg metylrosaliniumklorid.
Stoffet flekker sterkt blågrønt (finger).

Vennligst se bruksanvisningen eller spør oss eller veterinær om bruken av produktene.

Brand

eSHa

eSHa har eksistert i over et halvt århundre, og er veldig stolte av dette! eSHa vokste fra en liten butikk i 1958 til et internasjonalt selskap. Gjennom årene måtte eSHa tilpasse seg endrede lover og markeder, men det fikk selskapet til å strebe etter enda høyere kvalitet, samtidig som de holdt rimelige priser, noe som bidro til massevis av suksesser og priser!
eSHa

No FAQ Found

Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

+ = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

Customer Reviews

Based on 2 reviews
50%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
50%
(1)
M
Merete O.
Enkel å bruke

Har forsøkt andre preparater før, som krever feks vannbytte annenhver dag, behandling i 15 dage retc. Exit ker enkel - ingen påkrevde vannbytter, kort behandlingstid, og alle fiskene (inkludert en stim Kuhlii) tålte behandlingen godt. Friske og fine fisker på 4 dager :)

A
Anne-Lise Lie
Dårlig

Holder ikke det den lover. Etter to uker med behandling er det fremdeles parasitter på noen av fiskene. Veldig skuffet.Styr unna!