Element akvariebord, Akvastabil

kr2,229.00kr2,919.00 Inkl MVA

Element akvariebord, Akvastabil

Element akvarier og møbler leveres i 3 størrelser og 3 farger: 80, 100 og 120cm i fargene sort, hvit og aluminium/grå. Akvariene leveres med filter, varme og LED-lys. Akvariets kryssstiver kan enkelt tas av for montering av 3D-bakgrunn eller større dekorative gjenstander. Filteret har en valgfri plassering. Filter kan utvides med en ekstra modul dersom et større filter ønskes. LUMAX LED-kontroller kan brukes til å styre lyset. Ønskes mer lys eller annen type lys, kan hele LUMAX-programmet brukes. 2 kabel-/slange passasjer muliggjør bruk av eksternt filter (maks. 16mm slange). Skuffer selges som tilbehør til møblene.

EAN: N/A Varenummer: I/A Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Element akvariebord, Akvastabil

Nedlastbar målskisse 80x40cm
Nedlastbar målskisse 100x40cm
Nedlastbar målskisse 120x40cm

Møbler laget for akvariet ditt Element akvariebord, Akvastabil

ELEMENT-møblene er laget for ditt ELEMENT-akvarium. Møblene følger akvariets fulle bredde, og det er dermed gode oppbevaringsmuligheter. Sammen med ELEMENT akvariet har du dermed alt du trenger for å komme godt i gang med livet som akvarist. ELEMENT-møblene finnes i både hvit, sort og en fin gråtone som passer fint inn i de fleste stuer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Element akvariebord, Akvastabil

Materialer

Vi produserer alle våre ELEMENT-møbler av 16 mm tykke melaminplater i enten hvit, sort eller grå. Samme stilige design som passer perfekt til ELEMENT-akvariet ditt. Ingen metallskinner er synlige, så det vil alltid være fullt fokus på det smarte akvariet ditt.

 

 

 

 

Hyller, skuffer og oppbevaring Element akvariebord, Akvastabil

ELEMENT-møblene har samme bredde som selve akvariet, noe som sikrer ekstra god oppbevaringsplass inne i møblene. ELEMENT-møblene leveres alltid med to hyller, og ønsker du skuffer kan disse enkelt etter monteres bak dekkplaten øverst.

 

 

 

 

 

 

 

Element akvariebord, Akvastabil

 

Smart kabling

Ved å redusere bredden på skilleplaten samt baksiden av møblene har vi gjort det enkelt å trekke ledninger og slanger inn og ut av møblene, det er derfor ikke bare noe vi sier når vi mener at dette er mest funksjonelt akvarium i familien vår.

 

 

 

 

 

Push-to-open Element akvariebord, Akvastabil

Den smarte push-to-open-funksjonen får døren til å sprette opp når du trykker lett på den. En sterk magnet holder også døren inne når den er lukket.

Element akvariebord, Akvastabil

Enkel interiørdesign

ELEMENT-møblene er designet for å få akvariet til å se best mulig ut. Det diskrete designet gjør at vannparadiset ditt skiller seg ut og gjør det enkelt å passe møblene inn i enhver innredning.

Tilleggsinformasjon

Størrelse

100x40x76 cm, 120x40x76 cm, 80x40x76 cm

Farge

Grå, Hvit, Sort

Brand

Akvastabil

Akvastabil, dansk produsent av kvalitetsakvarier
Akvastabil

Akvastabil Element akvarie

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  No FAQ Found

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

  Customer Reviews

  Be the first to write a review
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)