Juwel Akvarium Primo 110, Svart 81x36x45 cm

kr2,899.00 Inkl MVA

Juwel Akvarium Primo 110, Svart 81x36x45 cm

Juwel Akvarium Primo 110 Svart 81x36x45 cm er akvarier på høyeste tekniske nivå. Moderne LED-belysning og effektiv filtreringsrunde i Primo-konseptet perfekt. Sikkerhetsrammen sørger for spesielt sikker posisjonering og lar deg sette opp akvariet ditt enkelt, uten behov for spesielle støtter.

Dyktig utførelse, materialer av høy kvalitet og perfekt koordinert teknologi sikrer maksimal kvalitet og sikkerhet. Dette garanterer levetiden til Primo 110 LED.

Velg fraktalternativ: Hjemlevering store eller tunge produkter.

EAN: 4022573253801 Varenummer: Febju25380-tro107.0180 Kategorier: , Stikkord: , ,
Juwel

Beskrivelse

Juwel Akvarium Primo 110, Svart 81x36x45 cm

Juwel Primo 110 er et godt startersett på 110 liter. Settet inkluderer LED-lys, varmekolbe og pumpe.
Svart utførelse. 81x36x45cm

 Maksimal belysning Dekselet til Primo 110 LED er utstyrt med NovoLux 80 LED-lys og er spesielt energieffektivt med 10,5 Watt. For å øke tilfredsstillelsen av dine individuelle behov, kan opptil tre NovoLux LED-belysning plasseres i dekselet ved å oppgradere. Den spesielle utformingen av Promo-dekselet betyr at kondens føres tilbake i akvariet når det er lukket. En integrert flat kan brukes til å mate fisken og er kompatibel med den automatiske JUWEL-materen. For din egen sikkerhet har PRIMO belysningsdekselet blitt testet av TÜV GS.

Filtersystem Primo 110 LED er utstyrt med et høyytelses Bioflow Super filter. Dette innvendige filteret kombinerer effektivitet med sikkerhet og danner midtpunktet til Primo 110 LED. Det fungerer på prinsippet om at “Vannet skal bli i akvariet!” og representerer derfor den sikreste måten å filtrere et akvarium på. Bioflow Super er utstyrt med høytytende filtermedier og en rask, kraftig og effektiv Eccoflow 500 sirkulasjonspumpe med bare 5,5 watt.

Automatisk varmeapparat Juwel AquaHeat 50 watt justerbar varmeapparat sørger for riktig temperatur i Primo 110 LED. Varmeapparatet forblir usynlig i akvariet, siden det er integrert i filterhuset. Det justerbare varmeapparatet er også TÜV / GS-sertifisert.

Med det matchende underskapet vil akvariet ditt stå trygt på fast underlag. De to er også det perfekte paret fra et visuelt synspunkt, ettersom underskapet er tilgjengelig i samme farge som akvariet. De er enkle å montere med sjenerøs lagringsplass for tilbehør og utstyr, og gir heller ikke noe å ønske fra et praktisk synspunkt.

Brand

Juwel

Juwel
Juwel

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  No FAQ Found

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

  Customer Reviews

  Based on 2 reviews
  100%
  (2)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  I
  Ingunn Ottem Bjørnstad
  Veldig fornøyd

  Akvariumet stod til forventningene, men byttet fort ut den innvendige filterpumpen med en utvendig eheim 250, filter som medfølger gjør en helt ok jobb, men ikke optimal ved større belastning. I akvariumet mitt lever det glassreker, Jegersnegler, Otto og noen anticis samt panda panser maller og en heug med Guppy og yngler.
  Byttet også ut hel armaturen med ledlys med day/night funksjon som stimulerer månelyset.

  J
  Jeanette Fagerli
  Fornøyd

  Fint akvarium, med fint lys og pumpa virker bra. Fornøyd med alt til den prisen