For deg som elsker akvariefisk

0 kr0.00

Handlevogn

Ingen produkter i handlekurven.
Butikk

Tetra startersett akvarium

kr1,999.00 Inkl MVA

Tetra startersett akvarium

  • Komplett akv (bxhxd:61x36x32cm
  • Akvariesett med filter, varmekolbe, mat, pleieprodukter og manual
  • Sollid toppdeksel med praktisk mateventil
  • Energieffektiv 6 watts LED-belysning med cob-teknologi
  • Innovativ tetra easycrystal filterboks med to ekstra filterpatroner for langvarig, krystallklart, sunt vann
  • To filterpatroner som er veldig enkle å bytte uten å få hendene våte
  • 54l    – 60x30x30cm

HjemleveringProduktet er for stort til å sendes som vanlig Mypack, velg: Hjemlevering store produkter som fraktmetode
eller hent i vår butikk på Lade Arena i Trondheim, velg: Lokal henting på Lade Arena, Trondheim (gratis)

EAN: 4004218256989 Varenummer: tro106.8060 Kategorier: , , Stikkord: , , , ,
Tetra

Beskrivelse

Tetra startersett akvarium

Tetra Starter Line LED Aquarium er et komplett sett med filter, varmeovn, LED-belysning, samt fôr- og pleieprodukter og er derfor et ideelt startsett.

Med Tetra Starter Line LED Aquarium er det enkelt å komme i gang med akvaristikk. Den enkle betjeningen og pålitelige teknologien gjør dette akvariet til et ideelt startsett, også på barnerom.

Tetra Starter Line akvarier er ideelle for alle nybegynnere. Akvariene er ikke bare tilgjengelig i fire forskjellige størrelser, men er også utstyrt med nyttige funksjoner og viktig teknisk tilbehør. Det sterke glasset er laget av et spesielt floatglass, som gir en uforvrengt utsikt over fiskene fra alle vinkler. I tillegg er akvariedekselet spesielt robust, slik at for eksempel krepsdyr som liker å klatre ikke kan slippe unna. Med en praktisk fôrklaff i lokket kan du enkelt mate dyrene dine uten å måtte ta av dekselet. LED-belysningen med 6500K integrert i dekselet lyser også opp akvariet ditt med naturlig og sterkt lys og er spesielt energibesparende og holdbar. I tillegg sikrer Tetra EasyCrysal-filteret som følger med settet rent, krystallklart vann, da det på en pålitelig måte fjerner alger og forurensninger.

Hvordan det fungerer:
Med biologisk filtrering sørger organiske filterkuler og en filtersvamp for  nyttige bakterier. Med mekanisk filtrering fjerner en filterfleece de minste flytende partiklene fra vannet. Og best av alt: utskiftbare filterpatroner sparer deg for tidkrevende rengjøring av pumpehuset. Patronene er enkle å bruke, uten å bli våt på hendene. For optimal vannkvalitet bør du bytte patronene hver fjerde uke. En erstatningsfilterpatron er inkludert i settet. Den enkle installasjonen og det tekniske tilbehøret gjør Tetra Starter Line akvariet til et ideelt akvarium for enhver nybegynner.

Tilleggsinformasjon

Størrelse

54 liter, 80 liter

Brand

Tetra

Tetra, verdensledende innen akvaristikk og fiskefor siden 1951. Akvariefagfolk siden 1951 De fleste kjenner dette anerkjente selskapet, som har drevet innovativ forskning innen akvaristikk siden 1950-tallet og stadig utvikler nye produkter. Tetra tilbyr komplette akvariesett i ulike størrelser og matchende stilig designede underskap. Starter Line-serien er spesielt rettet mot nybegynnere. Tetra tilbyr også nødvendig akvarieteknologi i høy kvalitet – luftpumper, filtre, varmeovner og mye mer – selvfølgelig også nødvendig tilbehør som slanger og filtermedier og vanntester. Tetra har også en linje med fiskemat som er preget av de beste råvarene og rett og slett smaker godt for fisken i akvariet. Akvariepynt er også tilgjengelig fra Tetra. De høykvalitets Tetra-pleieproduktene for sunt vann, sunne akvarieplanter og sunn fisk har bevist seg innenfor hobbyen i lang tid.
Tetra

No FAQ Found

Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

+ = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
Sasa Francuski

Veldig fornøyd med produktet.