For deg som elsker akvariefisk

0 kr0.00

Handlevogn

Ingen produkter i handlekurven.
Butikk

LUMAX LED-armatur Hvit

kr1,099.00kr1,649.00 Inkl MVA

LUMAX LED-armatur Hvit

LED-belysning som er spesielt utviklet til å brukes sammen med MOVE og FUSION-akvariene fra Akvastabil.

HVIT · For et kraftig og vakkert lys WHITE er vår sterkeste modell. Med en lyseffekt på 135 lumen/W gir den et ekstremt kraftig lys som kommer de fleste planter til gode. Lampen gjengir ikke rødt, derfor er den perfekt i akvarier hvor du ønsker å tone ned de røde fargene men ønsker et vakkert og rent lys. HVIT 6500K Ra80 135 lumen/w

OBS! Strømforsyning følger ikke med og skal kjøpes separat.

EAN: N/A Varenummer: I/A Kategorier: ,

Beskrivelse

LUMAX LED-armatur Hvit

Med LUMAX kan du fremheve fargene på fisken, få fart på plantenes vekst og time en spektakulær solnedgang, ganske enkelt ved å kombinere forskjellige lamper.

LUMAX LED-lamper finnes i fem forskjellige fargekombinasjoner, så du kan enkelt finne en kombinasjon som passer deg, du kan lese mer om de forskjellige lysene nedenfor. Kombinert med tilleggsutstyr som den smarte LED-kontrolleren som lar deg justere lysmengden, skape soloppgang og solnedgang, imitere dagslysets skiftende styrke via skyfunksjonen og ikke minst lage måneskinn i akvariet ditt om natten, er mulighetene. nesten uendelig.

Med LUMAX er du lysarkitekten i akvariet ditt. Du kan flytte rundt på lampene, bytte og legge til nye lamper så ofte du vil. Du kan for eksempel flytte lampene helt til fronten av akvariet, slik at du unngår at det blir en skygge på siden av fisken som vender mot deg.

Den slanke konstruksjonen til LUMAX-lampene gjør at du enkelt kan plassere dem på tverrstagene under akvarielokket, og har du stort lysbehov er det plass til mange lamper ved siden av hverandre. Det betyr også at du fortsatt har lys i akvariet, selv om du tar av lokket – dette er ofte til stor hjelp når du bare skal fikse noe der nede.

LUMAX kommer i tre lengder og fem forskjellige fargevarianter: PLANT, SOL, HVIT, HVIT/BLÅ og ren BLÅ. Lengdene er tilpasset MOVE, FUSION og ELEMENT akvariet.

Energieffektiv og 100 % vanntett

LUMAX er 100 % vanntett, da alle dioder og elektriske koblinger er beskyttet av et fint lag med ultraklar silikon. I tillegg er diodene dekket av en gjennomsiktig plastfolie som gir ekstra beskyttelse mot vannsprut og gjør det lettere å holde armaturet rent.

I LUMAX får du også en miljøvennlig lysløsning. Den svært høye lyseffekten på opptil ca. 135 lumen/W plasserer LUMAX blant den mest energieffektive akvariebelysningen på markedet.

Praktisk og gjennomtenkt tilbehør

Koble enkelt flere lamper til én strømforsyning med den praktiske y-splitterkabelen, slik at det er det vakre lyset til lampene og ikke ledningene som pryder akvariet ditt. I tillegg kan våre kraftige strømforsyninger håndtere flere armaturer om gangen. De finnes derfor også i ulike størrelser, slik at du kan få dekket strømbehovet ditt i en og samme strømforsyning. Med våre ulike monteringssett kan du velge om dine LUMAX-lamper skal festes direkte på lokket, for eksempel på en eldre Effekt-Lys armatur, om den skal sitte under en plate eller henge i taket. Du har også muligheten til å forlenge ledningen fra LUMAX-lampen med 1,5 meter. På grunn av spenningsfallet i lengre kabler anbefaler vi ikke å bruke mer enn én skjøteledning for hver lampe.

Tilleggsinformasjon

Watt

23W, 29W, 38W

Brand

Akvastabil

Akvastabil, dansk produsent av kvalitetsakvarier
Akvastabil

Akvastabil Lumax Led

No FAQ Found

Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

+ = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)