For deg som elsker akvariefisk

0 kr0.00

Handlevogn

Ingen produkter i handlekurven.

Butikk

JBL ArtemioFluid

kr119.00 Inkl MVA

JBL ArtemioFluid

  • Flytende mat for avl av levende mat: homogenisert planteplankton og andre essensielle næringsstoffer for å mate Artemia nauplii
  • Tilsett flytende mat til vannet en dråpe om gangen
  • Lysegrønn farging av vannet indikerer riktig mengde mat. Mat igjen når vannet blir klart igjen
  • Fisk velger JBL-mat: 98,5 % av alle fiskearter spiste umiddelbart JBL-maten under våre forskningsekspedisjoner i ferskvann. Ultrafint planteplankton (alger) som også er næring for Artemia nauplii i naturen.
  • Innhold: ArtemioFluid, fullfôr for krepsdyr.
  • 50ml
EAN: 4014162309044 Varenummer: tro160.0018 Kategorier: , , Stikkord: , , , ,

Beskrivelse

JBL ArtemioFluid

Last ned veiledning i Pdf HER

Fullfôr for krepsdyr. Flytende mat for avl av levende mat: homogenisert planteplankton og andre essensielle næringsstoffer for å mate Artemia nauplii. Tilsett flytende mat til vannet en dråpe om gangen. Lysegrønn farging av vannet indikerer riktig mengde mat. Mat igjen når vannet blir klart igjen. Fisk velger JBL-mat: 98,5 % av alle fiskearter spiste umiddelbart JBL-maten under våre forskningsekspedisjoner i ferskvann. Ultrafint planteplankton (alger) som også er næring for Artemia nauplii i naturen.. Innhold: ArtemioFluid, fullfôr for krepsdyr.

De nyklekkede Artemia-krepsdyrene (nauplii) lever kort på plommesekken. Når dette er brukt opp trenger de mikroalger som mat. JBL ArtemioFluid inneholder homogenisert planteplankton (alger) og andre viktige næringsstoffer og er den ideelle ernæringen for artemia. Det øker deres næringsverdi betydelig som mat til ungfisk, på samme måte som en bolle fylt med grønnsaker ville ha en betydelig høyere næringsverdi enn en «tom» bolle.

Hvis du vil dyrke Artemia-egg, må du legge eggene i saltvann. JBL ArtemioSal er designet for å lage dette saltvannet. De små Artemia-krepsdyrene klekkes inni og gir deretter perfekt levende mat til akvariefiskene dine. Mikroalgene som inngår i saltblandingen tjener som mat for de nyklekkede krepsdyrene.

Å lage din egen levende mat har flere fordeler:
– Fri for parasitter
– Høyt fiberinnhold
– Ingen grunn til å fange i dammer
– Fremmer fiskens jaktinstinkt
– Øker gyteberedskapen
– Enkelt, raskt og praktisk
– Billig alternativ til frossenmat

Det er gøy:
– Tilsett salt i vannet
– Legg Artemia-eggene i saltvannet
– Vent til artemiarekene har klekket ut
– Sil saltlakerekene i en sil
– Klar for fôring

Jbl Artemio Fluid 50ml

Brand

JBL

JBL startet i 1960 med en liten spesialistdyrebutikk i Ludwigshafen, som Joachim Böhme, utdannet kjemiker, billeekspert og akvarieentusiast fra Dresden, åpnet, og gjorde dermed hobbyen til et yrke. Da sykdommer for prydfisk ble et problem i disse tidlige dager, utviklet han et middel kalt Punktol mot "hvitflekksykdommen", som kalles "Ichtyo" blant akvarister. For å bringe dette middelet ut på markedet, trengte han et merkenavn, som han skapte fra sine egne initialer JB, og "L" på stedet hans på den tiden, Ludwigshafen. Etter lanseringen av JBL-merket utviklet JBL-selskapet - basert i Neuhofen/Pfalz siden 1984 - seg raskt til å bli en av de største komplette leverandørene for akvarie-, terrarium- og hagedammensprodukter i Tyskland. 180 ansatte jobber på bedriftstomta på ca 2,5 ha. I dag forsyner JBL 60 land over hele verden med et produktspekter på over 1000 produkter og over 300 reservedeler. Og i dag, under ledelse av Roland Böhme, sønnen til selskapets grunnlegger, legges det fortsatt spesiell vekt på forskning.
JBL

JBL Artemio

No FAQ Found

Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

+ = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)