For deg som elsker akvariefisk

0 kr0.00

Handlevogn

Ingen produkter i handlekurven.
Butikk

Tetra Safestart

kr149.00kr559.00 Inkl MVA

Tetra Safestart

Nye filtre i et akvarium er sterile og det kan ta opptil 40 dager før bakteriene tar sin naturlige form. Med SafeStart begynner levende bakterier umiddelbart å jobbe for å sikre et sunt og trygt miljø for fisken, uten lang ventetid.

 

EAN: N/A Varenummer: I/A Kategorier: , ,
Tetra

Beskrivelse

Tetra Safestart

Safestart inneholder nitifiserende bakterier som reduserer skadelig ammoniakk og nitirit, samt at produktet forhindrer “nytt akvarium” syndrom for sunne fisk. Tetra SafeStart kan også brukes etter vannbytte, introduksjon av ny fisk eller etter medisinering. Kombiner gjerne produktet med Tetra AquaSafe som er med på å skape en ideelt miljø for bakteriene.

Dosering: 5 ml/ 5 liter vann.

Riste flasken godt.
For å starte nye akvarier, bruk hele flasken til akvarier på opptil 100 liter. Akvariet er da klart for fisk. Rådfør deg med oss om type og antall fisk som passer for akvariet ditt.
For sunt vedlikehold, tilsett en teskje (5 ml) for hver 10 liter når du legger til fisk, etter vannbytte eller etter utskifting av filtermedier.
For vedlikehold bruk 5ml pr. 5 liter vann
Forberedelse av akvarium: Forbered vann fra springen med Tetra AquaSafe®. Oppretthold en konstant, passende vanntemperatur i akvariet ditt.
Merk: Levende bakterier, må ikke fryses eller utsettes for varme.

INGREDIENSER: Renset vann, proprietære stammer av: Nitrosomonas, Nitrosospira og Nitrospira.

KUN FOR AKVRIUMBRUK.
OPPBEVARES UTILGJENGELIG FOR BARN

 

Tilleggsinformasjon

Størrelse

100ml, 250ml, 50ml

Brand

Tetra

Tetra, verdensledende innen akvaristikk og fiskefor siden 1951. Akvariefagfolk siden 1951 De fleste kjenner dette anerkjente selskapet, som har drevet innovativ forskning innen akvaristikk siden 1950-tallet og stadig utvikler nye produkter. Tetra tilbyr komplette akvariesett i ulike størrelser og matchende stilig designede underskap. Starter Line-serien er spesielt rettet mot nybegynnere. Tetra tilbyr også nødvendig akvarieteknologi i høy kvalitet – luftpumper, filtre, varmeovner og mye mer – selvfølgelig også nødvendig tilbehør som slanger og filtermedier og vanntester. Tetra har også en linje med fiskemat som er preget av de beste råvarene og rett og slett smaker godt for fisken i akvariet. Akvariepynt er også tilgjengelig fra Tetra. De høykvalitets Tetra-pleieproduktene for sunt vann, sunne akvarieplanter og sunn fisk har bevist seg innenfor hobbyen i lang tid.
Tetra

No FAQ Found

Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

+ = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

Customer Reviews

Based on 2 reviews
50%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
50%
(1)
j
john Erick Battie
SafeStart er ikke bare for ved starten av akvarium

Vi har brukt produkt i lang tid nå og er meget fornøyd at den også hjelpe holde ammoniakk og nitirit i sjakk.

M
Mona Debora Andreassen
Nytt akvarium

Veldig happy for at det finnes ting som safestart når man skal sette igang et nytt kar