For deg som elsker akvariefisk

0 kr0.00

Juwel BioCarb Filtermateriale

kr89.00kr219.00 Inkl MVA

Juwel BioCarb Filtermateriale absorberer vond lukt og fjerner turbiditet samt giftige forbindelser i akvariet, slik at vannet blir krystallklart. Svampeformen gir en stor filtreringsoverflate, noe som sørger for at alt vannet blir filtrert gjennom hele mediet. Dette er mye mer effektivt enn å bruke kull i tablettform eller i poser, da kontaktoverflaten blir svært redusert ved slike formater.

Disse egenskapene samlet gjør dette filter mediet perfekt for å filtrere bort medisin rester ved eventuelle kur ved sykdom i akvariet. Anbefales sterkt når kuren er ferdig, slik at man får tilbake både klarheten og renheten i vannet, samt eventuell lukt.

Den kommer i flere størrelser, tilpasset hver enkelt filtermodell. Og pakken inneholder 2 enheter.

Man bør også merke seg at kullfiltre har en begrenset levetid, som styres av opptaktsmengden. Når filteret er “mettet” og “oppbrukt” vil den begynne å løse ut stoffene den har tatt opp. Dette kan ta alt mellom 2 og 4 uker.

Det er ikke nødvendig å benytte kullfiltrering til vanlig, men mange av oss som driver med aquascaping og ønsker mest mulig klart vann, ved f.eks. fotografering og fremvisning, benytter oss av dette for et best mulig resultat. For vanlige akvarister vil bruken av denne være mest aktuell ved sykdom og medisinering i akvariet.

Kjennetegn for JUWEL BioCarb:

Absorberer vond lukt og turbiditet samt giftige forbindelser.
Sikrer krystallklart vann.
Nøytraliserer og filtrerer bort medisin rester.
Egnet for bruk i ferskvann og saltvannsakvarier.
2 kullsvamp filtre per pakke.

Nullstill
Varenummer: I/A Kategorier: ,
Juwel

Brand

Juwel

Juwel

Tilleggsinformasjon

Størrelse

Large, Medium, Small, X Large

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Juwel BioCarb Filtermateriale”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *