JBL Proclean Terra 250ml glassrens

kr149.00 Inkl MVA

JBL Proclean Terra 250ml glassrens

Er effektiv til rengjøring av terrarier.

Fjerner smuss, skitt, og kalkflekker uten å etterlate sjenerende hinner.
Skader ikke fisk eller reptiler.
Produktet fungerer meget bra til å fjerne kalk-avleiringer på glasset, og fett fingermerker. Gir krystallklare glass.
Flaska er utstyrt med en kjekk dusje-pumpe, slik at jobben blir lettere.
En flaske rommer 250ml, og holder til mange, mange runder med rens av akvarie eller reptilglass.

Bruk: Spray på, tørk av med en fille papir som ikke loer. På kalkflekker, kan produktet gjerne få virke en stund. Gjenta om nødvendig.

Ikke bruk Salo, Ajax, Jif, Rema, Coop eller andre vaskemidler beregnet til andre oppgaver. JBL Bioclean T 250ML glassrens gjør jobben.

JBL

Beskrivelse

JBL Proclean Terra 250ml glassrens

Vanlige glassrengjøringsmidler og vanlige husholdningsrengjøringsprodukter inneholder ingredienser som kan forårsake betydelig skade på kjæledyrene dine. De må ikke komme inn i den omgivende luften i akvariet eller terrariet eller til og med i vannet. De dedikerte JBL Bioclean glassrensene er ufarlige for dyrene dine. Du kan bruke dem uten forbehold for å rengjøre kalk og annet skitt fra innsiden av akvariet og terrariumruten.

Brand

JBL

JBL startet i 1960 med en liten spesialistdyrebutikk i Ludwigshafen, som Joachim Böhme, utdannet kjemiker, billeekspert og akvarieentusiast fra Dresden, åpnet, og gjorde dermed hobbyen til et yrke. Da sykdommer for prydfisk ble et problem i disse tidlige dager, utviklet han et middel kalt Punktol mot "hvitflekksykdommen", som kalles "Ichtyo" blant akvarister. For å bringe dette middelet ut på markedet, trengte han et merkenavn, som han skapte fra sine egne initialer JB, og "L" på stedet hans på den tiden, Ludwigshafen. Etter lanseringen av JBL-merket utviklet JBL-selskapet - basert i Neuhofen/Pfalz siden 1984 - seg raskt til å bli en av de største komplette leverandørene for akvarie-, terrarium- og hagedammensprodukter i Tyskland. 180 ansatte jobber på bedriftstomta på ca 2,5 ha. I dag forsyner JBL 60 land over hele verden med et produktspekter på over 1000 produkter og over 300 reservedeler. Og i dag, under ledelse av Roland Böhme, sønnen til selskapets grunnlegger, legges det fortsatt spesiell vekt på forskning.
JBL

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  Vi fant ingen spørsmål, du må gjerne send inn hva du lurer på.

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

  Customer Reviews

  Be the first to write a review
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)